Over

 Yogastudio Paintedlady

backgrDe yogalessen bestaan uit een combinatie van ademhalingsoefeningen, houdingen ( asana’s), meditatie en ontspanning.

Hatha Yoga is de basis van de lessen, aangevuld met andere yogastijlen, die de lessen gevarieerd maken. Soms wordt er gewerkt via thema lessen, of is er extra aandacht voor adem en meditatie.
In de zomer worden er bij mooi weer buitenlessen gegeven in de schitterende omgeving van Den Dolder.

 

Sandrien

sandrien-lammers-yoga

Oorspronkelijk kom ik uit het theater. Tijdens mijn opleiding aan de toneelschool kwam ik voor het eerst met yoga in aanraking. Aanvankelijk niet zonder weerstand en moeite. Maar gaandeweg is het steeds meer een deel van mijn leven geworden. Jarenlang was ik zowel met yoga als met theater bezig.

Inmiddels is yoga voor mij een manier om terug te keren naar mijn basis, vanwaar ik mij weer oplaad en nieuwe energie opdoe. De ontspanning van de yoga en de stilte door middel van meditatie zou ik niet meer kunnen missen.

fleurNa mijn yoga training bij Saswitha heb ik enkele jaren les gegeven in het Yoga Centrum Amersfoort. Daarnaast heb ik een  Ajnayoga opleiding gevolgd en de Kinderyoga docentenopleiding bij Purperhart. In 2005  ben ik  mijn eigen yoga studio begonnen in Zeist en Den Dolder. Vele yogastijlen hebben mij geïnspireerd, waaronder Dru Yoga. In 2010 heb ik de Dru Yoga-en Meditatie opleiding afgerond.